Miskolc matricás album

2014. július 03. 14:50 - Észak-magyarországi régió

A miskolci TDM tagjai idén különleges ajándékkal várják a városba érkező családos vendégeket: az egyesület tagjainál, a kapcsolódó szállodákban, panziókban, magánszállásokon, éttermekben és a TDM infopontokon már kérhetik a családok a Miskolc matricás albumot, amely nagyszerű városfelfedező játékra csábítja a kicsiket és szüleiket, hiszen a matricákat viszont csakis a kapcsolódó látnivalóknál és szolgáltatóknál kaphatják meg ingyenesen az érdeklődők.

miskolcm.jpg

Forrás: Miskolc TDM-MIDMAR

A matricás album több szempontból is segíti a gyerekek kikapcsolódását, hiszen az attrakciók felfedezésén túl játékos feladatokkal is szórakoztat, illetve az oldalak alján található QR kódokra kattintva további információk, kisfilmek, fotók érhetők el, mintegy kilépve a könyvből és másik dimenzióban megmutatva az adott látnivalót a Guide@hand Miskolc mobilalkalmazásnak köszönhetően.
A matricás albumhoz a Miskolc turisztikai portálján (http://www.hellomiskolc.hu/matricas-album) felsorolt helyeken juthatnak hozzá ingyenesen az érdeklődők – aki pedig az összes matricát összegyűjti és bemutatja az albumát a Tourinformban, további kis ajándékra is számíthat a Tourinform iroda munkatársaitól.

További információ:
Nagy Júlia TDM menedzser
+36 70 635 25 84

Szólj hozzá!
Címkék: miskolc

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr956467839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása