Szezam tárulj - fellebben a fátyol a Mesés Shiraz fürdőjében

2014. június 19. 09:01 - Észak-magyarországi régió

Júniusban folyamatosan adják át a Mesés Shiraz újragondolt, minden eddiginél pazarabb bővítményeit, élményoázisait Egerszalókon a Gyógyvizek-völgyében!

Közel 2500 nm bővítményen, újragondolt csodálatos iráni hammam világ, perzsa szauna birodalom és pazar arab fürdőház. Színes keleti szobák és lakosztályok és 3000 nm területen marokkói pihenőkert orientális élménymedencével, pihenőkkel…

shiraz.jpg

Arab fürdő

Június 20-tól az élmények tovább folytatódnak az arab fürdőkultúra ihlette különleges spa-világban. Lélegzetelállító építészeti alkotásba megvalósuló fürdőnkkel a korábbiakhoz képest négyszer akkora vízfelülettel szolgáljuk vendégeink tökéletes pihenését. Az U-alakú óriás medencében 20 különböző élményelem közvetíti a víz frissítő rezgéseit.

Forrás: Shiraz.hu

További info: ITT

Perzsa Szauna-birodalom

Immár teljes pompájában vehető birtokba a Perzsa Szauna-birodalom, ahol sejtelmes hangulatú bioszaunában, párnázott aromás luxus infra kabinban, tágas finn szaunában élvezhetik a változatos szauna programjainkat, melyet követően az Aqua meditációs szobánkban és élményzuhanyainkban tisztulhat meg a megújulásra vágyó test és lélek.

Iráni Hammam

Június első napjaiban fellebbent a fátyol az újragondolt, minden eddiginél pazarabb Shiraz Hammamról. Lélegzetelállító architektúrába varázsolt iráni Hammam-világ tradicionális rituálékkal repíti az arab fürdőkultúra hamisítatlan élménybirodalmába.

Magyarországon egyedülálló módon a szimpla kezelő mellett egy 2x2 méteres dupla fűtött kezelőkő is lehetőséget nyújt, hogy párjával közösen merítkezzenek meg az ősi mór kultúrában gyökerező megtisztulási rituáléban.

Marokkói pihenőkert

Kívül-belül megújulunk. A Marokkói pihenőkertben július 1-én nyitó varázslatos új kültéri fürdőoázisunk a nyár legnagyobb meglepetése. A többfunkciós élménymedence, pool bár, dimbes-dombos, romantikus napozóterasz, strandröplabda pálya színesíti meg az egész család nyaralását.

Keleti kényelem

A bővítés a szálloda minden területére kiterjed, így a 20 új, a közel-kelet legkülönlegesebb színeit megidéző - többségében két és három légteres – szobával már a legigényesebb vendégeink is otthonosan fogják érezni magukat romantikus szállodánkban.

Az újragondolt Mesés Shiraz Hotel**** falai között immár minden megtalálható, ami csak az ezeregy éjszakáról eszünkbe juthat. Közel 400m2-es fürdővarázs, több mint 1200 m2-es wellness világ, hammam, mindent belengő finom illat, menta tea, marokkói ételek és persze a kihagyhatatlan vízipipa.

További info: ITT

Forrás: Shiraz.hu

Szólj hozzá!
Címkék: hotel egerszalók

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr796310462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása