2014. június 7.-én, most szombaton a Gyógyvizek Völgyének szíveben Egerszalók megtelik élettel. A vendégházaknál, boros pincéknél szabad tűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel fogadják az ínyenceket. Házról- házra járva győződjetek meg a szalóki vendégfogadók vendégszeretetéről.
Forrás: gyogyvizekvolgye.hu
Egy kis ízelítő az eszem-iszom-dínom-dánom-fürdőzöm kínálatból:
Szeifert Mama kemencés töltött káposztája, kemencében sütött sertés csülök, vörösboros szürkemarha pörkölt juhtúrós sztrapacskával, ponty halászlé Rózsi-módra, nyúlpaprikás, kemencében sült, szőlőlevélbe tekert tőtike, grillezett kecskesajt. /épp most ebédeltem, de ezek hallatán szinte megint megéheztem, én tuti megyek a hétvégén - az éhes blogger/ A főételekhez házi süti és egy jóféle szalóki bor is dukál. / ...mondom hogy megyek:) - a szomjas blogger / Az ételek főkóstolója Szőke András humorista.
A nap folyamán zenés programok a helyszíneken és a Turisztikai Információs Iroda udvarán. Az esti programot Kovács Nóri és Kovács Judit nagykoncertje zárja.
A másnapon pihenjetek és élvezzétek az egerszalóki források gyógyító erejét! Fedezzétek fel az egerszalóki és demjéni fürdőket a Gyógyvizek Völgyében!
Bővebb információ: www.gyogyvizekvolgye.hu
A kóstoló jegyeket előzetesen is megrendelhetitek:
Turizmus Egyesület Egerszalók 30/975-3774, E-mail: turizmus.egerszalok@gmail.com