Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra

2014. június 04. 15:30 - Észak-magyarországi régió

2014. június 7.-én, most szombaton a Gyógyvizek Völgyének szíveben Egerszalók megtelik élettel. A vendégházaknál, boros pincéknél szabad tűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel fogadják az ínyenceket. Házról- házra járva  győződjetek meg a szalóki vendégfogadók vendégszeretetéről.

Tor-Túra beharangozó 2014.jpg

 

Forrás: gyogyvizekvolgye.hu

Egy kis ízelítő az eszem-iszom-dínom-dánom-fürdőzöm kínálatból:

Szeifert Mama kemencés töltött káposztája, kemencében sütött sertés csülök, vörösboros szürkemarha pörkölt juhtúrós sztrapacskával, ponty halászlé Rózsi-módra, nyúlpaprikás, kemencében sült, szőlőlevélbe tekert tőtike, grillezett kecskesajt. /épp most ebédeltem, de ezek hallatán szinte megint megéheztem, én tuti megyek a hétvégén - az éhes blogger/ A főételekhez házi süti és egy jóféle szalóki bor is dukál. / ...mondom hogy megyek:) - a szomjas blogger / Az ételek főkóstolója Szőke András humorista.

A nap folyamán zenés programok a helyszíneken és a Turisztikai Információs Iroda udvarán. Az esti programot Kovács Nóri és Kovács Judit nagykoncertje zárja.

A másnapon pihenjetek és élvezzétek az egerszalóki források gyógyító erejét! Fedezzétek fel az egerszalóki és demjéni fürdőket a Gyógyvizek Völgyében! 

Bővebb információ: www.gyogyvizekvolgye.hu

A kóstoló jegyeket előzetesen is megrendelhetitek:

Turizmus Egyesület Egerszalók 30/975-3774, E-mail: turizmus.egerszalok@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr856275926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása