Díjeső Noszvajon

2013. november 29. 16:03 - Észak-magyarországi régió

A noszvaji Oxigén Hotel**** & ZEN Spa a közelmúltban három elismerést is besöpört, melynek alkalmából 2013. november 29-én sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepséget rendeztek. Lássuk, mik is ezek a díjak!

Először is talán kezdjük a legfontosabbal: a European Hotel Awards értékelése alapján a noszvaji szálloda megkapta a "Best New Small Hotel Construction & Design Hungary", azaz "A legszebb hazai új építésű hotel" díjat. Aki járt már ott, annak talán nem is kell mondanunk, hogy miért. Akik viszont még nem, azoknak eláruljuk, hogy a szálloda belső tere kiválóan ötvözi a régi vidéki kúriák hangulatát és a modern, letisztult keleti kultúra elemeit. Ez a kettősség biztosítja azt az egyedi érzést, amelynek köszönhetően rászolgált a szálloda a díjra.

Aztán következzen ismét egy, a szállodát építészeti szempontból méltató elismerés. A XV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton a noszvaji szálloda a Lakásvásár Médiacsoport különdíját kapta. A díj jelentőségéről csak annyit, hogy többek között a West End City Centert, a Művészetek Palotáját, valamint a Corvin sétányt is díjazták már 1997 óta. Tegyük hozzá, hogy az említett két elismerés nagyban köszönhető annak, hogy a szálloda teljes belső terét az a Varró Zoltán tervezte, aki több nívós szálloda és étterem interiorjának, valamint televíziós műsorok díszletének is megálmodója.

Végül pedig a belföldi turisták körében talán legtöbbet mondó díj: a Szallas.hu "Év szállása 2013" népszerűségi díj versenyén a szálloda 3. helyezést ért el a felhasználók szavazatai alapján. Ha pedig már a vendégek is elégedettek, az mindenképp pozitív visszajelzés.

Ezúton is gratulálunk az Oxigén Hotel**** & ZEN Spa Noszvaj-nak, és további hasonló sikereket kívánunk nekik! Aki pedig szeretne még többet megtudni a szállodáról és elmélyülni a ZEN világában, az nézzen szét a honlapjukon.

image3.jpegA díjak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr55667588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása