Borinform iroda, Bikavér múzeum, borbár és bisztró. Mindez egyetlen borélmény komplexumban, tökéletes egységet - avagy Fúziót alkotva valósul meg Eger belvárosában. Nyitás 2013 decemberben.
Eger szerencsére az a hely, ahol a borászok elkezdtek nem csak borászként gondolkodni, hanem kreatív és innovatív marketingesként és turisztikai szakemberként is. Ennek eredményeként születnek a hasonló ötletek: ne csak borászat legyünk, hanem egy újszerű, fiatalos szórakoztató centrum is.
A borkedvelő közönségnek talán nem is kell ennél több: egy kulturált borbár, ahol az egri borvidék legkiválóbb borai sorakoznak a polcon, beleértve a Superior kategóriát is. Egy kulturált borétterem - vagy hívjuk csak bisztrónak - kiváló minőségű alapanyagokkal, modern gondolkodású séfekkel és konyhatechnikával, igazi kulináris élményeket nyújtva. Egy interaktív Bikavér múzeum, amely nem csak a híres nedű történetének és különféle feldolgozó eszközök bemutatásáról szól, hanem aktivizálja a látogatókat: bárki elkészítheti saját, egyedi Bikavérét, amelyet lepalackozva haza is vihet egy kicsit az élményből. Végül pedig egy Borinform iroda, amely segít a turistáknak megszervezni az Egerben tartózkodásukat, segít a borkóstoló programok szervezésében, valamint hasznos információkat szolgáltat Eger és környékének programjairól, látnivalóiról.
Hölgyeim és Uraim, Ladies and Gentlemen, Damen und Herren: ez a Fúzió, a Gál Tibor Pincészet újdonsága.
Az előzetes tervek szerint 2013 decemberben kerül átadásra, mi az elsők között szeretnénk kipróbálni.
Addig is lapozgassátok a Gál Tibor Pincészet oldalát, hogy megismerkedjetek a borokkal, vagy a Fúzió Facebook oldalát, hogy azonnal értesüljetek az újdonságokról.