Valami készül Egerben...

2013. október 28. 16:17 - Észak-magyarországi régió

Borinform iroda, Bikavér múzeum, borbár és bisztró. Mindez egyetlen borélmény komplexumban, tökéletes egységet - avagy Fúziót alkotva valósul meg Eger belvárosában. Nyitás 2013 decemberben.

Eger szerencsére az a hely, ahol a borászok elkezdtek nem csak borászként gondolkodni, hanem kreatív és innovatív marketingesként és turisztikai szakemberként is. Ennek eredményeként születnek a hasonló ötletek: ne csak borászat legyünk, hanem egy újszerű, fiatalos szórakoztató centrum is.

A borkedvelő közönségnek talán nem is kell ennél több: egy kulturált borbár, ahol az egri borvidék legkiválóbb borai sorakoznak a polcon, beleértve a Superior kategóriát is. Egy kulturált borétterem - vagy hívjuk csak bisztrónak - kiváló minőségű alapanyagokkal, modern gondolkodású séfekkel és konyhatechnikával, igazi kulináris élményeket nyújtva. Egy interaktív Bikavér múzeum, amely nem csak a híres nedű történetének és különféle feldolgozó eszközök bemutatásáról szól, hanem aktivizálja a látogatókat: bárki elkészítheti saját, egyedi Bikavérét, amelyet lepalackozva haza is vihet egy kicsit az élményből. Végül pedig egy Borinform iroda, amely segít a turistáknak megszervezni az Egerben tartózkodásukat, segít a borkóstoló programok szervezésében, valamint hasznos információkat szolgáltat Eger és környékének programjairól, látnivalóiról.

Hölgyeim és Uraim, Ladies and Gentlemen, Damen und Herren: ez a Fúzió, a Gál Tibor Pincészet újdonsága.

Az előzetes tervek szerint 2013 decemberben kerül átadásra, mi az elsők között szeretnénk kipróbálni.

Addig is lapozgassátok a Gál Tibor Pincészet oldalát, hogy megismerkedjetek a borokkal, vagy a Fúzió Facebook oldalát, hogy azonnal értesüljetek az újdonságokról.

Fúzió_belső.jpg

Így fog kinézni a Fúzió. Fotó: Gál Tibor Pincészet
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr515603146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TiborKovács 2015.10.01. 13:56:00

Borinform iroda, Bikavér múzeum, borbár és bisztró…és a 40-en innen elnevezésű találkozók tökéletes helyszíne: www.boraszportal.hu/beszamolo/40-en-innen-is-jo-egerben-5577
süti beállítások módosítása