Újabb szakmai elismerés a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superiornak

2013. október 14. 11:06 - Észak-magyarországi régió

Elsők közt szerezte meg hazánkban a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior a Hotelstars Union által kidolgozott, harmonizált európai minősítő rendszerének "wellness szálloda" besorolását.

A speciális kategória minősítésének eléréséhez, közel 50 pontból álló feltételrendszernek kell megfelelni az induló szállodáknak, ahol összesen 153 pontot szerezhetnek. A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior kimagasló szakmai munkáját 141 ponttal jutalmazta a bizottság.

A szálloda 2 éve nyitotta meg kapuit, de már működésének rövid ideje alatt számos szakmai díjat tudhat magáénak: 2012-ben megszerezte ugyanezen szervezet ****superior besorolását, megnyerte a Midnight Meeting "Arany Tűsarok" díját, a Fitbalance-tól, "Az év szállodája 2012" díját, és a Best of Budapest & Hungary díját valamint a "2012 legjobb wellness szálloda" kategóriájának első helyezését.

lifestyle1.jpeg

Az elismerések elsősorban a tudatosan felépített és jól átgondolt életmód koncepciónak köszönhetőek, mely alapjaiban határozza meg a szálloda működésének mindennapjait - a szobák kialakításától a gasztronómián át a wellness koncepcióig. A természet közelségét kihasználó aktív pihenés, az AMETHYST SPA eredeti kezelései és az ezekhez igazított, kifinomult gasztronómia remekei a harmóniára épülő életmód modell alapjai. A szálloda tervezőire erős hatással volta  mátrai hegyek hangulata: a belső terek színvilágát és anyaghasználatát is a körülötte elterülő csodás Mátra ihlette. A szálloda wellness részlete az AMETHYST SPA minden kezelése egyedi, a szálloda számára kialakított és bizonyított élettani hatással rendelkezik, nem alkalmaz táj- és kultúraidegen anyagokat és eljárásokat, ragaszkodik a minősített bio és natúrkozmetikumokhoz. A holisztikus kezelések mind bizonyítottan jótékony hatásúak és egészségesek, ráadásul nem csak pihentetnek, hanem testileg-lelkileg megújítanak, hosszú távon pedig segítenek feltöltődni, olyan gondolkodásmódot és életmódot választani, amely hozzájárulhat egy hosszabb és boldogabb élet kereteinek kialakításához.

Az AMETHYST SPA 1200 m2-en terül el, 2 élménymedencével, egy gyermekmedencével, 4 szaunával, egy gőzkabinnal, élményzuhanyokkal, külön natúr wellness részleggel és natúr pihenővel, privát és páros kezelőkkel, jóga szobával, kardio fitneszteremmel és csodálatos Kékestető panorámával rendelkezik. A wellness és spa vendégei különböző szervezett sport és animációs programokon vehetnek részt, mint például nordic walking séták, szauna ceremónia, aqua-fitness, jóga, tartáskorrekciós torna, szervezett íjászat, vagy akár a gyerekek számára kidolgozott vízi móka.

 Lifestyle_resized.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr365567695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása