Ki nyer ma? - Játék és kultúra Tokajban

2013. augusztus 05. 11:22 - Észak-magyarországi régió

De nem 10 percben. Még mielőtt bárki megkövezne a klasszikus sorok átköltéséért, próbálja ki a Tokaji Világörökségi Borvidék játékát: tényleg megéri.

Igaz muzsikát se kapunk, de kárpótoljon a nyerési esély mindezért. Ugyanis rengeteg nyeremény vár ránk, többek között borkóstolókat és wellness-belépőket is nyerhetünk, de folyamatosan frissül a nyeremények sora.

Viszont a játék sem tart 10 percig, gyakorlatilag 3 perc elég hozzá, hogy kedveljük a Tokaji Világörökségi Borvidék Facebook oldalát és válaszoljunk a három kérdésre. A helyes válasz szinte garantált, hiszen minden kérdés alatt ott lapul a segítség "gomb".

Ezzel máris versenyben vagyunk az értékes nyereményekért, már csak várnunk kell a következő sorsolásra. Azonban nem csak ezért érdemes kedvelnünk az oldalt: rengeteg érdekes és hasznos információt gyűjthetünk a Tokaji Borvidékről, amit felhasználhatunk ha utazást tervezünk a térségbe. De akár unalmas vasárnap estéken, vagy munkába rázódás ideje alatt is olvasgathatjuk az oldalt, talán még hasznát vesszük: például egy kvízjáték során...

Szóval játékra fel: aztán pedig irány Tokaj! Ebben az időszakban gyakorlatilag két hetente van valahol borfesztivál a borvidéken, úgyhogy a szórakozás garantált.

Ha pedig szívesen olvasnál többet Tokajról, látogasd meg honlapjukat: http://www.tokaj-turizmus.hu/

Tokaj_hegy_1000.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr365445762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása