Barlangássz kedvezménnyel Aggtelken!

2013. június 27. 09:17 - Észak-magyarországi régió

Bizonyára kevesen tudjátok, de június 25-e a Barlangok Világnapja. Ennek alkalmából 2013. június 29-30-án kedvezményes belépőkkel várja a barlangászni vágyókat az Aggteleki Nemzeti Park.

Egy héttel ezelőtt biztosan sokkal jobban esett volna a forróság után egy jó kis séta valamely barlang járataiban - kedvezmények viszont most vannak, így most duplán érdemes ellátogatni a világörökségi helyszínre. Ezen a hétvégén 20% kedvezménnyel látogatható a Baradla-barlang aggteleki, illetve jósvafői rövidtúrás és a vörös-tói középtúrás szakasza, válts akár felnőtt, kedvezményes, vagy családi jegyet. A páratlan szépségű barlangokért pedig akár SZÉP-kártyáddal is fizethetsz! Ha pedig netán rossz idő lenne, akkor sem kell csüggedni - a barlangban nem esik az eső.

Részletek az Aggteleki Nemzeti Park honlapján >

baradlabarlang.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr685380118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása