Észak-Magyarország, a debreceni plázakandúr

2013. április 25. 16:07 - Észak-magyarországi régió

Sétálsz a plázában, leszólít egy matyó lány, odacsal egy kilátóhoz, felmászol egy mászófalon, majd a nagy izgalmak után legurítasz egy pohár Egri Csillagot, vagy Bikavért. Bármennyire is valószínűtlennek hangzik, ez tényleg megtörténhet Veled, ha 2013. április 25-27. között a debreceni Fórumban jársz.

Valóban csekély az esély rá, hogy egy bevásárlóközpont kellős közepén egy több méter magas kilátó tövében matyó lánnyal és borkóstolóval találkozzunk, de ezen a hétvégén mindez valóság Debrecenben. Észak-Magyarország így szeretne bemutatkozni az alföldi nagyvárosban és arra buzdítani a helyieket, hogy jöjjenek el hozzánk.

Hiszen az Alföldön nincsenek hegyek, amelyben a régió igencsak bővelkedik. Bár biztosan akadnak Petőfik, kik tán csodálják de nem szeretik a fenyvesekkel vadregényes tájainkat, de talán az átlagpolgár elmereng rajta, milyen is lehet az ország legmagasabb pontján túrázni. Többek között erről is kaphatsz értékes információkat nálunk, de ha a kisvasutak, a fürdők, a kalandparkok, a várak, vagy a borok hoznak lázba, abban is tudunk segíteni.

Ha csak egy jó úti tippre vágysz, nálunk azt is megkaphatod, vagy akár egyből négyet: Eger, Miskolc, Mezőkövesd és Tokaj-Hegyalja-Zemplén térsége legtutibb ajánlataival várnak informátoraink. Persze tudjuk, hogy egy szépséges matyó leányzó vagy egy jó pohár bor jobban ösztönöz, mint a kiadványok és a tudnivalók. Épp ezért ötvöztük a kettőt, így várunk szeretettel a debreceni Fórumban!

image.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr745246671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása