Pisztráng, ló, fátyol - Szilvásvárad 2013-ban is izgalmasnak ígérkezik

2013. február 22. 15:18 - Észak-magyarországi régió

Bringó hintó, mobil színpad, éjszakai túrák. Csak egy pár dolog azok közül, amivel Szilvásvárad csalogatja vendégeit a 2013-as évben. Ennél azonban több is vár ránk, ha felkeressük a Lipicai lovak hazáját.

A már hagyományossá vált Pisztráng napok, Szilva napok és Lovas fesztivál természetesen idén sem maradhat el, a főszezonban pedig a Szalajka-völgyben egy mobilszínpadon szórakoztatják kulturális rendezvényekkel a vendégeket. A kevésbé tájékozottakat egy információs faházban látják el hasznos turisztikai információkkal, amelyben a szálláslehetőségeken túl, éttermekről, múzeumokról és sportolási lehetőségekről is adnak tájékoztatást.

A téli csapadékos időjárásnak köszönhetően újra életre kelt a Fátyol-vízesés is, amely így turisták tömegeit vonzhatja a bükki településre, akár egy kis tavaszi túrázásra. Reméljük az időjárás továbbra is kegyes marad és egész évben megcsodálható marad ez a természeti csoda.

A bakancsos turizmus kedvelőinek bérelhető fejlámpát kínálnak az éjszakai túrázáshoz, a családok kerékpárhoz rögzíthető gyermekszállító kocsit bérelhetnek, vagy akár bringó hintóval is kijuthatnak a Szalajka-völgybe – mondta el Horváth Sándor a Szilvásvárad Idegenforgalmi Egyesült TDM menedzsere a turizmusonline.hu-nak.

Tovább a teljes interjúhoz > 

szilvasvarad_lipicai.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr1005098009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása