Miskolc – TDM új alapokon

2012. szeptember 18. 10:54 - Sándi

2012 szeptemberében Miskolcon új alapokon kezdte el munkáját a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület, a Miskolci Önkormányzat, valamint a Miskolc Holding által létrehozott MIDMAR Nonprofit Kft, mint helyi TDM szervezet, tudta meg a TurizmusOnline.

A cég ügyvezetőjének nyílt pályázatot követően Nagy Júliát választották, aki 2009-ig a Tourinform Tokaj irodavezetője, 2009-től a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Herbád-völgye TDM szervezet TDM menedzsere volt, s aki most is nagy lendülettel látott munkának. Talán ennek köszönhető, hogy a cégalapítást követő héten már benyújtásra kerülhetett az NGM felé a TDM regisztráció, s már a TDM pályázat előkészítésén dolgozik, bevonva a tervezésbe mind a turisztikai szolgáltatókat, mind az attrakciógazdákat.

A TDM 2013. január 1-től átveszi a Tourinform irodát, s egy minden igényt kiszolgáló ügyfélszolgálati irodává alakítja. A tervek között szerepel továbbá szezonális információs irodák nyitása is Miskolc legfrekventáltabb pontjain. A szervezet átveszi a várostól a miskolci turisztikai portál működtetését, s az adatok feltöltése után megfelelő mobil applikációval is elérhetővé teszi a tartalmát. A következő év folyamán elindítja a miskolci turisztikai kártyát, valamint a szolgáltatói és vendégigények alapján átstrukturálja a város turisztikai kiadvány kínálatát.

Garantált programok elindítását is tervezi, emellett a különböző célcsoportok számára is kidolgozza a megfelelő ajánlati csomagokat. A munkaszervezet szakmai szolgáltatásként többek között pályázatfigyeléssel, pályázati és befektetési tanácsadással segíti a TDM tagok munkáját.

Az ügyvezető által készített kérdőíves gyorsfelmérés eredményei szerint fontos szolgáltatói igényként jelenik meg a helyi lakosság vendégbarát szemléletmódjának formálása, erre is dolgoz ki programokat a szervezet, s igény az újrapozícionálás és összehangolt brandépítés is, ami a következő évek legfontosabb feladata lesz.

forrás: turizmusonline.hu

Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr764785511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása