Még az idén tető alá kerül a tanszálloda

2010. november 08. 09:43 - Simisimiya

A kivitelező Strabag Zrt. úgy tervezi, hogy még az idén tető alá helyezi a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola tőszomszédságában épülő tanszállodát Tokajban. A munkálatok jó ütemben haladnak, annak ellenére, hogy a kivitelező számos akadállyal nézett szembe. Így az épület felett haladó 20 KV-os nagyfeszültségi vezeték kiváltásának tervezése, engedélyezése, kivitelezése, a volt katonai objektum nem várt erős födém szerkezete. 

 
A „vénasszonyok nyara” és a jó építésszervezés kedvez az építkezésnek. A kivitelező azt tervezi, hogy a tél folyamán csak a szakipari munkálatokkal akar foglalkozni. Úgy tűnik, hogy ennek minden esélye meg van. A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola vezetése abban bizakodik, hogy a szálloda a júliusi szezonnyitásra már fogadhatja a vendégeket a Bodrog partján. Tokaj új, kisebb méretű szállodája annak ellenére, hogy háromcsillagos besorolású, a turisták minden igényét képes lesz kielégíteni, befogadóképessége 60 ágy. Az egykori fűtőház kéményét a tervező a tervben meghagyta, egyfelől PR célokból, és egyéb meglepetések kiaknázására.
 

Forrás: www.tokaj-turizmus.hu

Szólj hozzá!
Címkék: hotel tokaj baz

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr912432924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása